İletişim Hattı +90 326 214 4594
Haberler

Sn. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Finlandiya,İsveç, Polonya Ziyareti

  • 07.10.2013
  • AntakyaTicaretBorsasi
Gönderilen 01.10.2013 tarih ve AB/2013-1625 referanslı yazıda, Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 5-9 Kasım 2013 tarihleri arasında Finlandiya, İsveç ve Polonya’da gerçekleştirecekleri resmi ziyaret kapsamında, T.C Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda DEIK-Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu organizasyonu ile belirtilen ülkelere yönelik Türk işadamları heyeti ziyareti düzenleneceği, Anılan ziyaret çerçevesinde, Helsinki, Stokholm ve Varşova’da Sayın Başbakan Erdoğan, Ekonomi Bakanı Sayın Çağlayan ve TOBB-DEIK Başkanı Sayın M.Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun onurlandırmalarıyla İş Forumları’nın gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü, İsveç ve Finlandiya’da özellikle bilişim/elekom/güvenlik/çevre ve sürdürülebilir enerji çözümleri, yüksek teknoloji/elektronik, orman ve kağıt ürünleri, savunma sanayi, sağlıklı yaşam ürünleri (ilaç sanayi) ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar için işbirliği, yatırım ve ticaret imkanlarının söz konusu olduğu,Polonya’da inşaat ve inşaat malzemeleri sektörü, enerji, makine sanayi, tekstil-konfeksiyon,gıda, turizm,mücevherat ve savunma sanayi alanlarında işbirliği olanaklarının öne çıktığı,Toplantılar kapsamında ticaret, karşılıklı yatırım, AB teknoloji geliştirme projelerinde ortaklık ve 3. pazarlarda işbirliği fırsatlarının değerlendirilmesinde fayda görüleceği ifade edilmektedir.
Anılan ziyarete katılmak isteyen üyelerimizin ekte yer alan başvuru formunun detaylı doldurularak, DEİK!e Sn. Gamze Eren (e-posta : geren@deik.org.tr ; tel : 0212.3395020) 9 Ekim 2013 Çarşamba günü mesai bitimine kadar iletmeleri gerekmektedir.
  • Sn. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Finlandiya,İsveç, Polonya Ziyareti

Antakya Ticaret Borsası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi