İletişim Hattı +90 326 214 4594
Haberler

Ürdün’de Yatırım Fırsatları ve Koşulları’ Toplantısı, 9 Ekim 2013

  • 07.10.2013
  • AntakyaTicaretBorsasi
DEİK / Türk-Ürdün İş Konseyi tarafından, Ürdün Yatırım Kurulu, Akabe Özel Ekonomi Bölgesi İdaresi ile Ürdün İşadamları Derneği, Ticaret ve Sanayi Odaları’nın katılımları ile 9 Ekim 2013 tarihinde Istanbul TOBB Plaza’da “Ürdün’de Yatırım Fırsatları ve Koşulları” konulu bilgilendirme Toplantısı yapılacaktır.

Ürdün, özellikle bölgedeki istikrarlı yapısı ve Suudi Arabistan ile Irak gibi büyük pazarlara komşu olması, Akabe Körfezi kanalıyla Afrika’ya erişimi, diğer yandan Avrupa Birliği, Arap Ülkeleri Birliği (GAFTA), ABD, Kanada ve Singapur ile yürürlükte olan Serbest Ticaret Anlaşmaları nedeniyle son yıllarda giderek fazla yabancı sermaye çekmeye başlamıştır. Kanada ile Serbest Ticaret Anlaşması olan tek Arap Ülkesi Ürdün’dür. Bu gelişmelere paralel olarak da, Ürdün’de yatırımları olan Türk Firmaları da, Ürdün’deki deneyimlerini başarı hikayesi olarak nitelendirmektedirler.

Söz konusu Toplantı kapsamında, Ürdün’deki Yatırım Koşulları ve Fırsatları ile ilgili sunumların yanı sıra, Ürdün Yatırım Kurulu ve Akabe Özel Ekonomik Bölgesi Başkanları ile de birebir görüşmeler yapılması mümkün olabilecektir.

Bu çerçevede, söz konusu toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin ekte yer alan katılım formunu 8 Ekim 2013 tarihi mesai bitimine kadar DEİK’e (E-mail: ssaral@deik.org.tr, Tel:0.212.339 50 14, Faks: 0212 270 35 92) iletmeleri gerekmektedir.

Antakya Ticaret Borsası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi