İletişim Hattı +90 326 214 4594
Haberler

DEĞİRMEN VE SEKTÖR MAKİNELERİ ÜRETİCİLERİ DERNEĞİ

  • 13.11.2018
  • AntakyaTicaretBorsasi

 

(Sayın Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı FAİK YAVÜZ’un katılımıyla!) Değerli Paydaşlarım,

DESMÜD; dünya çapmda lider pozisyonda olan Türk imalatçılarımızı ve paydaşlarımızı daha ileri seviyelere taşımak adına; pazar fırsatlarını ve iş birliği imkanlarım geliştirmeyi, yeni gelişen teknolojileri takip etmeyi, sektörün ihtiyaç duyduğu altyapı ve politikaları geliştirmek, rekabet gücünü arttırmak ve sürekliliğini sağlamak, kamıı dahil bütün kurum ve kuruluşlar arasındaki iş birliği ve birlikte hareket etme ortamını sağlamaya çalışmaktadır. Günümüz ekonomik koşullan bu çalışmalan kaçınılmaz kılmaktadır.

Bu amaçla siz değerli değimıen makine üreticileri ile tedarikçileri, kamu kurum temsilcileri ve sektörde faaliyet gösteren bütün paydaşlanmızı, 22-25 Kasım 2018 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştireceğimiz “Dünya Değirmen Teknolojileri Konferans ve Sergisi” etkinliğimize davet etmekten mutluluk duyuyorum.

Düzenleyeceğimiz konferans ile değirmen makine üreticileri, sektör tedarikçileri, un sanayicileri, kamu ve kurum temsilcilerinden oluşan 400’ü aşkın katılımcı aynı çatı altında buluşacaktır. Bu önemli buluşmada güncel sorunlarımıza çözüm bulmak ve paydaşlar arasındaki iletişim ve iş birliğini pekiştirmek ve geliştirmek, yeni ve güncel teknolojileri tanıtmak, ulusal ve uluslararası piyasalar ile ilgili gelişmeleri takip etmek amacıyla önemli oturumlar düzenlenecektir. Sektör üretici ve tedarikçilerini bir araya getirecek sergi alanı ve sosyal faaliyetler gerçekleştirilecektir.

Sizleri 22-25 Kasım 2018 tarihleri arasında Antalya'da ağırlamaktan onur ve mutluluk duyacağız.

Sevgi ve Saygılarımla,

Zeki Demirtaşoğlu

Katılım detayı ve seyahat programı İçin; Online Kayıt İçin: www.worldmllltech.org Telefon İle kayıt İçin ARBER Kongre A.Ş.

TEL: 0312 441 0700 E-mail: arber@arber.com.tr

Antakya Ticaret Borsası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi