İletişim Hattı +90 326 214 4594
Haberler

Türkiye-AB îş Dünyası Diyaloğu Projesi- Kadın Girişimciler Forumu

  • 24.11.2020
  • AntakyaTicaretBorsasi
        Avrupa Birliği'nin sağladığı mali destekle Birliğimiz ve "Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği" (EUROCHAMBRES) işbirliğinde yürütülmekte  olan "Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD)" projesi kapsamında,  23-25 Kasım 2020 tarihlerinde,  "Kadın Girişimciler Forumu" etkinliği, önüne toplantı platformunda gerçekleştirilecektir.
         Birliğimiz ve  EUROCHAMBRES    Kadın   Girişimciler   Ağı  işbirliğinde   düzenlenecek  olan  "Kadın  Girişimciler  Forumu" etkinliğinde  "    Türkiye ve  Avrupa Birliğinde Kadın  Girişimci  Destek  Programları ", "Türkiye  ve  Avrupa  Birliğinde  Özel  ve  Kamu  Finansman Kaynakları", "Kadm Girişimcilerin İlham Veren Uygulamaları", "Kadın Girişimciliğinde Türkiye ve AB Odalarının Rolleri ve Faaliyetleri' - başlıklarmda  Online  oturumlar  yer  almaktadır.  Etkinliğin  açılış oturumu,  23  Kasım 2020 tarihinde, 15:30-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olup, etkinlik boyunca Türkçe ve İngilizce simültane çeviri sağlanacaktır.
Etkinliğe katılmak için gündemin de yer aldığı https://www.tebdwef.eu/ internet adresinden kayıt yaptırılması  gerekmektedir.
 


Antakya Ticaret Borsası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi