İletişim Hattı +90 326 214 4594
Haberler

Antakya Ticaret Borsası ile Tıbbi Aromatik Bitkiler Kooperatifi (TABKO) arasında İşbirliği Protokolü İmza Töreni

  • 26.08.2022
  • AntakyaTicaretBorsasi
TOBB Başkanımız Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun Hatay ziyareti kapsamında, Hatay Havalananından karşılayarak Borsamızda ağırladık. TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanlığında Antakya Ticaret Borsası ile Tıbbi Aromatik Bitkiler Kooperatifi (TABKO) arasında İşbirliği Protokolü İmza Törenini gerçekleştirdik.
Hatay ilinde tıbbi ve aromatik bitkilerin yetiştirilmesi, işleme tesisi kurulması ve kırsal kalkınmaya entegrasyonuna uygunluğunu tespit etmek, yatırımcılarda yatırım fikri oluşturmak ve detaylı fizibilite çalışmalarına altlık oluşturmak, tıbbi ve aromatik bitkilerin üretimini ve ticaretini artırmak için ortak bir proje girişiminde bulunmaktayız.
Antakya Ticaret Borsası ev sahipliğinde düzenlenen imza törenine katılan TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu'na, TOBB Yönetim Kurulu Üyelerine, Hatay Milletvekili Av.Sabahat Özgürsoy Çelik'e, Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'na, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın'a ,Antakya Tıbbi Aromatik Bitkiler Kooperatif Başkanı Semih Habib'e, Oda Borsa Başkanlarına ve emeği geçen herkese katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.






  • Antakya Ticaret Borsası ile Tıbbi Aromatik Bitkiler Kooperatifi (TABKO) arasında İşbirliği Protokolü İmza Töreni

Antakya Ticaret Borsası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi