İletişim Hattı +90 326 214 4594
Haberler

TMO Peşin Hububat Satışları

  • 11.10.2023
  • AntakyaTicaretBorsasi
Toprak Mahsulleri Ofisi stoklarında  bulunan makarnalık  buğday, ekmeklik  buğday, arpa, mısır  ve çavdartritikale-yulaflar  kişi  ve  kuruluş  ayrımı  yapılmaksızın  serbest olarak  peşin  bedel  mukabili  satışa açılmıştır. Satışa açılan stoklar www.tmo.gov.tr adresinde yayınlanmıştır.

2023 Ekim ayı makarnalık buğday, ekmeklik buğday, arpa ve mısır satışları için talep başvuruları www.tmo.gov.tr  adresindeki  TMO  Elektronik  Satış  Platformu üzerinden  06 Ekim 2023 (dahil) tarihinden itibaren gerçekleştirilebilecektir.

Satış Platformu üzerinden satışı yapılacak makarnalık buğday, ekmeklik buğday, arpa ve mısırlar için Ekim  ayı  boyunca  her  hafta  sistem  üzerinden  alınan taleplerin  dağıtımı  yapılacaktır. Her hafta sonunda  talep  alınarak  dağıtımı  yapılan  stoklar,  bir  sonraki  hafta  satışa  açılan  stok  ekranından düşülecektir. Satışlardan  istifade  etmek  isteyenler  her  hafta  miktar  limiti  olmaksızın  başvuru yapabilecektir.

Satışı  yapılan makarnalık  buğday, ekmeklik  buğday, arpa, mısır için  son  para  yatırma tarihi  ve Türib takas  son işlem tarihi 27 Ekim 2023 (dahil)  olarak belirlenmiştir. Tüm  ürünler için  son teslim tarihi 12 Kasım 2023 (dahil) olarak uygulanacaktır. Çavdar-tritikale-yulaf  talepleri  TMO Başmüdürlükleri tarafından  elden alınacak  olup  çavdartritikale-yulaf satışlarında son para yatırma tarihi 27 Ekim 2023, son teslimat tarihi ise 12 Kasım 2023 olarak belirlenmiştir.

Satış esasları ile ilgili detaylı bilgilere www.tmo.gov.tr web adresinden ulaşılabilecektir.

Antakya Ticaret Borsası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi