İletişim Hattı +90 326 214 4594
Haberler

Somali Yardım Çekinin Başbakana Takdimi

  • 20.06.2013
Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Antakya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Kuseyri ve TOBB Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etmişlerdir.
 
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in de hazır bulunduğu kabulde, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Antakya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Kuseyri ve TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri öncelikle Başbakanlıkta genel Türkiye gündemini istişare ettikten sonra Somali'ye yardım kampanyası çerçevesinde TOBB bünyesinde toplanan 9 milyon 537 bin TL'lik yardım çekini TOBB Yönetim Kurulu ile beraber Başbakan Erdoğan ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e takdim etmişlerdir.
 
Kuseyri Bu ziyaretle ilgili olarak Şöyle konuştu:
 
“Bugün neredeyse her gün 3 bin çocuğun öldüğü bir coğrafyaya, iş dünyası olarak gösterilen hassasiyetle yaklaşık 10 milyon TL'ye yaklaşan bu katkıdan dolayı iş dünyasına TOBB bünyesi olarak teşekkür etmek istiyoruz. Bir liradan bir milyona kadar yardım sağlayan bütün herkese teşekkür ediyorum.
 

TOBB Yönetim Kurulu ve Antakya Ticaret Borsası olarak sadece Somali'de değil, dünyanın neresinde olursa olsun her zaman bütün yardım kuruluşlarıyla birlikte tek vücut olarak bütünleşmişlerdir ve bütünleşmeye devam edeceklerdir. Bundan sonra da böyle acılar inşallah son olması ümidiyle, bu Yardım kampanyasının, İnşallah orada yapılan yatırımlarla da Somali kendi ayakları üzerinde durabilme sürecine de ulaşacaktır. 

  • Somali Yardım Çekinin Başbakana Takdimi
  • Somali Yardım Çekinin Başbakana Takdimi

Antakya Ticaret Borsası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi